Intra pe Forum

Ai nevoie de ajutor?
Pentru asta suntem aici!
Indiferent cat de grava crezi ca este problema masinii tale, noi am rezolvat altele si mai grave!
Servicii

Tinichigerie
Reparam o gama variata de autovehicule incepand cu binecunoscuta Dacie si continuand cu cele mai cunoscute marci de autovehicule.
Avem stand pentru redresare caroserii .Uneori este mai bine pentru viata ulterioara a masinii sa indrepti un lonjeron decat sa-l inlocuiesti. Reparatia se face mai rapid, cu costuri mai mici si nu afecteaza structura de rezistenta a autoturismului.
Putem suda aluminiu . Noua generatie de autoturisme are incorporata in structura metalica multe componente din aluminiu pentru a fi mai usoare. Avand aceasta tehnologie, acoperim si reparatii care necesita sudura aluminiului.
O baie de ulei care s-a confruntat cu drumurile romanesti, o putem repara prin sudura, in loc sa o inlocuim, lucru care ar fi mult mai costisitor.
Utilizam cele mai noi tehnologii de sudare: sub strat de flux, sudura in argon.
Consideram tinichigeria punctul nostru forte.
Mecanica
Realizam reparatii din cele mai diverse: reparatii cutii de viteza, motoare, articulatii si frane, sisteme de racire si aer conditionat.
Avem posibilitatea de diagnosticare pe computer a defectiunilor aparute.
Avem 3 mecanici si un ucenic.
Vopsitorie
Oricat de bine ar fi reparata tabla unui autoturism, daca el nu este vopsit ca in fabrica si nu arata ca nou, nu are rost sa te apuci de reparatie. Ne mandrim ca la noi nu se vad diferente de culoare la autoturismele vopsite. Ceea ce vopsim este ca si nou.
Folosim cele mai bune materiale si nu facem rabat de la calitate.
Electrica
Din doi electricieni ai nostrii, unul este electronist.
Putem diagnostica si repara cele mai delicate defectiuni.
Cunoscut cat de deranjant este sa circuli cu farurile nereglate, ne-am dotat atelierul cu un aparat ce poate remedia acest incovenient.
Montam si depanam instalatii audio.
Tractari
Oriunde ati fi in Bucuresti , va putem ajuta/tracta sa ajungeti la service-ul nostru pentru reparatiile necesare.
Momentan nu avem autoturism platforma , dar speram ca in viitorul cel mai apropiat sa ne putem dota cu un astfel de utilaj.
Putem veni la dvs pentru a prelua autoturismul in vederea repararii. In felul acesta va economisim timp si nu pierdeti ore de la serviciu.
 
 Despre noi   ::   Servicii   ::   Preturi   ::   Sfaturi tehnice   ::    Calculeaza reparatia   ::   Angajati   ::   Contact   ::   FAQ