Intra pe Forum

Ai nevoie de ajutor?
Pentru asta suntem aici!
Indiferent cat de grava crezi ca este problema masinii tale, noi am rezolvat altele si mai grave!
Sunteti ocupat ? Nu aveti timp sa va duceti autoturismul la service?

Una din problemele omului modern? Criza de timp.

Noi nu avem timp pentru noi dar pentru automobilul nostru. Firmele mari au un serviciu specializat care se ocupa de parcul auto. Dar ce ne facem cu autoturismul personal sau daca firma noastra nu are capacitatea sau dorinta sa sustina un astfel de departament?

In acest caz intervenim noi cei de la ADINEX. La solicitarea dumneavoastra venim sa preluam autoturismul in vederea unui control, a unei revizii sau a unei eventuale reparatii.

De-a lungul timpului s-a constatat ca anumite servicii pentru care firma nu este specializata si care nu reprezinta obiectul ei de activitate este bine sa fie externalizate. De ce? Pentru ca s-au constatat costuri mai mici daca partenerul este bine ales.

Noi vom tine evidenta remedierilor la autoturismele trimise la reparat. In functie de media kilometrilor parcursi va vom putea avertiza de momentul cand trebuie facute schimburile de ulei, filtre sau reviziile periodice.

Cel mai important lucru pentru dumneavoastra este ca ne deplasam la locul unde este parcat autoturismul penru a-l aduce la service in vederea remedierilor. Cat sunteti la serviciu (scoala, coafor, etc) noi va reparam autovehiculul.
 
 Despre noi   ::   Servicii   ::   Preturi   ::   Sfaturi tehnice   ::    Calculeaza reparatia   ::   Angajati   ::   Contact   ::   FAQ